Воркаутери пропагували школярам здоровий спосіб життя

У такий незвичний спосіб у Рівному відзначили 100 днів до старту ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор у Ліллехаммері

Восьмикласники Рівненського природничо-математичного ліцею «Елітар» стали слухачами університету «Здоров’я нації». Школярам розповіли про неформальні фізкультурно-спортивні формування Рівнещини, що спрямовують свою діяльність на пропаганду рухової активності, оздоровлення та загартовування.

Засновник Рівненського клубу любителів зимового плавання «Полярні ведмеді» Ірина Кравцова закликала учнів загартовувати організм та зміцнювати здоров’я, займаючись зимовим плаванням. Та найбільш переконливо агітували учнів займатися спортом члени обласної організації «Street Workout Rivne». Для цього вони запросили їх на спеціалізований майданчик, який відкрився цього літа у сквері поруч з обласною універсальною науковою бібліотекою завдяки зусиллям аматорів воркауту.

Воркаутери  продемонстрували, на що здатне тіло молодої тренованої людини. Вправи з різних дисциплін воркауту у їх виконанні викликали непідробне захоплення не лише в учнів, а й у численних перехожих, що зупинялися подивитися на силу та вправність спортсменів. Після показових виступів між учнями та спортсменами зав’язалося невимушене спілкування, яке перейшло у фотосесію з нагоди 100 днів до старту ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор у Ліллехаммері.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень