ВООЗ вирішила спрямувати місію в Україну через коронавірус

Для організації запобігання поширенню SARS-CoV-2

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) вирішила спрямувати своїх експертів в Україну в зв'язку з тривожною ситуацією, викликаною поширенням коронавірусу Covid-19.

Європейське регіональне бюро ВООЗ направляє в найближчі дні три місії - в Азербайджан, Україну і Чорногорію - в рамках заходів щодо забезпечення готовності і реагування на Covid-19.

7 березня стало відомо, що дослідження 16 зразків на коронавірусну інфекцію Covid-19 показало негативний результат, триває перевірка ще 4 зразків, 7 осіб госпіталізовано через підозри на коронавірус в Чернівцях. 

Дослідження зразків депутата Верховної Ради Олега Волошина ("Опозиційна платформа - за життя") на коронавірусну інфекцію Covid-19 показало негативний результат.  

Станом на 7-е березня у світі зафіксовано 106 165 заражених коронавірусом, з них 59 965 людей видужало, 3 594 померли від захворювання.   

Олег Волошин

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень