Вони стрибали з літака без парашута, — очевидці про авіакатастрофу під Харковом (ФОТО)

Літаку, в якому перебували молоді курсанти, вже 40 років

Голова Харківської ОДА Олексій Кучер повідомив, що двом постраждалим в результаті авіакатастрофи у Харківській області вдалося врятуватися завдяки тому, що вони вчасно зістрибнули з літака.

За попередніми даними, коли літак був на мінімальній відстані від землі, хлопці змогли вистрибнути, — сказав Олексій Кучер, пише «НВ».

Перед катастрофою було повідомлення від пілота про те, що відмовив лівий двигун. За його словами, «для досвідченого льотчика це не є критичною ситуацією».

А тим часом UNN повідомляють, що літаку та момент здійснення польоту було вже 40 років. На ProZorro у липні цього року оприлюднили повідомлення про укладання договору на ремонт літаків, одним з яких, виходячи з вказаних даних, був АН-26, що зазнав катастрофи у Харківській області.

Зокрема влітку Командуванням Повітряних сил ЗСУ (військова частина А0215, розташована у Вінниці) та держпідприємством «Антонов» уклали договір на закупівлю послуг з ремонту техніки. Відповідно до угоди ремонт мали завершити до 1 жовтня, й він мав продовжити терміни служби цього та інших літаків на два роки.

На цю мить відомо, що в авіакатастрофі загинуло 22 особи, ще 2 осіб шукають. Командування ВПС України повідомило, що на борту літака були курсанти Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень