«Ці фахівці – справжній скарб!» - подяка медикам Рівненської обласної лікарні

Від рівнянки

Колишній медик з півстолітнім стажем, 79-річна пенсіонерка з Рівного Раїса Сікідіна звернулася до Радіо Трек:

"Так сталося, що  я серйозно захворіла. Мені поставили діагноз – важкий коксартроз і медики радили робити операцію із заміни кульшового суглоба.  Два роки я страждала через сильний біль, ходила з паличкою, приймала ліки, але не наважувалася оперуватися. Надіялася, що підлікуюся і все пройде.

Навесні торік я потрапила на прийом до завідувача ортопедо-травматологічного відділення Рівненської обласної лікарні Валентина Піонтковського. Він сказав: «Поставлю Вас на чергу на операцію. Бо ця недуга не дасть Вам ні спати, ні жити».

Але я знову не послухалася. І тільки у грудні торік, врешті, зважилася на операцію.

Робили її Валентин Піонтковський та мій лікар – ортопед-травматолог Микола Новак. І я надзвичайно рада, що потрапила саме у їхні руки. Адже вже наступного дня після операції змогла ходити і найголовніше – позбулася страшного болю, через який не могла спати ночами. Та й нині вже не потребую палички, без якої не могла досі обходитися.

Валентин Піонтковський

Тож дуже хочу подякувати лікарю Валентину Піонтковському та його команді за їхні золоті руки, високопрофесійність, чуйність. Валентину Піонтковському – лише 42 роки, а він уже - доктор наук, має звання «Заслужений лікар України», очолює правління Асоціації ортопедів-травматологів Рівненщини. І це – недарма. Адже фахівці такого рівня – це справжній скарб і гордість не тільки Рівненщини, а й усієї України.

Микола Новак

Я безмежно вдячна долі, що у момент, коли мала проблеми зі здоров’ям, вона звела мене саме з цими медиками - Валентином Піонтковським, Миколою Новаком. Адже вони зі своєю командою відновлюють людям здоров’я, покращують якість життя. Тому прошу висловити їм офіційні подяки від Рівненської облдержадміністрації, обласної ради, Міністерства охорони здоров’я та відзначити їх".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень