Вона на роботі нюхає кросівки. Ринок перепродажу їх усе ширшає

Оригінал можна відрізнити від підробки за запахом

Скрін з відео

Онлайн аукціон eBay вирішив боротися з продажем підроблених марок взуття незвичним способом: спеціальні працівники відрізняють справжню пару кросівок від підробки на запах.

Ринок з перепродажу модних кросівок – це багатомільярдний бізнес, у якому особливо цінне взуття, випущене лімітованими серіями. Кросівки купують і перепродають з величезним прибутком. Серед них є підробки, - пише ВВС.

До 2025 року ринок перепродажу кросівок може сягнути 6 млрд доларів. Топові моделі перепродують з величезним прибутком. Пара взуття з обмеженої серії може коштувати $1400.

Працівниця магазину eBay, котра перевіряє оригінальність фірмового взуття, звіряє серійний код на взутті з номером на коробці.

Але спочатку вона нюхає кросівку. Кожні кросівки пахнуть інакше, і кожен бренд теж пахне інакше. Однак у жодному разі вони не можуть пахнути різко чи відразливо.

Компанія уперше почала відправляти дорогі товари на склад для додаткової перевірки перед тим, як надсилати покупцям.

На складі перевіряють чистоту швів на п’ятці та наявність усіх фірмових позначок та аксесуарів, пружність підошви. Так планують робити з усіма дорогими речами, і новими, і вживаними. Тепер це цілий список вимог для перевірки, адже ринок перепродажу стає дедалі ширший.

Відео можна подивитися тут.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень