Volvo не пропустив BMW: ДТП з потерпілими на Шухевича (ФОТО)

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Романа Шухевича до поліції надійшло вчора близько 23 години від медиків «швидкої».

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що водій автомобіля Volvo «740», 47-річний рівнянин, виїжджаючи із дворової території не надав перевагу у русі автомобілю BMW, який рухався вулицею Шухевича зі сторони Богоявленської.

Попри застосоване екстрене гальмування, 29-річному кермувальнику уникнути зіткнення не вдалося. Від удару Volvo відкинуло на зустрічну смугу.

Унаслідок ДТП травмувалися троє осіб. Водій Volvo із політравмою нині перебуває у реанімації. Його пасажирку, 37-річну рівнянку, та водія BMW після надання меддопомоги відпустили.

Автомобілі доставили на штрафмайданчик. Обоє водіїв за зовнішніми ознаками були тверезі, однак остаточно це покажуть результати медичного освідування.

Відомості за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень