Волонтери рятують рівнян від «снігових» проблем

Про добровольців розповів Олександр Третяк

Рівняни борються із циклоном. Спільно працюють комунальні служби та волонтери. Так, громадська організація «4Х4» витягує у Рівному вантажівки, зігріває замерзлих пішоходів гарячим чаєм і за потреби підвозить. Волонтери працюють із самої ночі. 

 
 
 
 

Для прохань про допомогу навіть створили групу у телеграмі під назвою «Волонтери Рівне». Нею закликають користуватися працівників критичної інфраструктури, яким складно діставатися на роботу,  розповідає міський голова Рівного Олександр Третяк:

Також хочу сказати і про медиків, вихователів дитячих садочків, учителів. Лишайте заявки, а волонтери обов’язково допоможуть вам дістатися до місця роботи.

Олександр Третяк.

Відзначимо, що телеграм-група уже досить активна. Рівняни просять про допомогу та обмінюються інформацією.

Допомагають у Рівному й безхатченкам. Свої зусилля для порятунку бездомних об'єднали «Червоний хрест» і поліція.

За минулий тиждень ці групи мали 21 заявку про людей, які опинилися у скруті. Також цілодобово працює соццентр на Дубенській. Крім того, міський голова закликав соціально відповідальний бізнес розчищати проходи поруч зі своїми підприємствами.

Наші новини у TelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень