Волонтери ХАЕС придбали реанімобіль для військових

А загалом за 2023 рік атомники зібрали майже 107 мільйонів гривень на допомогу військовим

Волонтери Хмельницької АЕС придбали автомобіль для евакуації та порятунку поранених. Кошти на транспорт перерахували працівники ХАЕС. Реанімобіль пройшов технічне обслуговування та підготовку до виконання завдань на передовій.

У салоні швидкої залишили й оберіг для військових, це ангел-охоронець, виготовлений працівницею ХАЕС.

Разом із захисниками реанімобіль вирушив на Херсонський напрямок.

За минулий рік атомники ХАЕС зібрали майже 107 мільйонів гривень, а з початку повномасштабного вторгнення ця сума складає вже 231 мільйон гривень. Для військових придбали обладнання, автомобілі й запасні частини для транспортних засобів, амуніція та інше, відповідно до запитів бійців. Крім того, на ХАЕС закупили 5000 продуктових наборів для вимушених переселенців які проживають у зоні спостереження електростанції, а також на майже 700 тисяч гривень допомоги надали Херсонщині, яка постраждала через затоплення внаслідок вибуху на Каховській ГЕС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень