Басів Кут у Рівному з водою. У «Рівнеоблводоканалі» пояснили причини її відсутності

Мешканці 20 вулиць Рівного сьогодні були без води

У районі Басів Кута водопостачання було відключено о 9 годині ранку у зв’язку із ремонтом водопроводу. Ремонтні роботи були розраховані на цілий день, проте водопостачання відновили вже о 12 годині. Про це каже в.о. начальника служби водопровідного господарства у місті Рівне РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканалу» Юрій Єзерський:

Сьогодні було пошкоджено водопровід діаметром 500 мм. Пошкодження сьогодні ліквідували. Працівники проводили роботи з 9 до 12 години. Було організоване підвезення води. На цей момент всі абоненти з водою. 

Без води були вулиці Погоринська, Басівкутська, Малорівненська, Ботанічна, Нестерова, Боженова, Залізнична, Радивилівська, Садова, Марії Несвицької, Марусі Чурай, Нестерова, Самолюка, Біляшівського, Лєскова, Івана Їжакевича, Курганська, Мисливська, Красильникова, Шпудейка. У деякі будинки воду постачали під пониженим тиском.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень