Водоліям – ведмежа послуга, Левам – зміна роботи: гороскоп на 14 квітня

І оптимістична новина для Скорпіонів

ОВНИ

Не закривайте очі на проблеми. Не обманюйте себе і не вдавайте, що нічого не відбувається. Зараз ви можете вирішити свої негаразди, але тільки якщо будете чесними з самими собою.

ТЕЛЬЦІ

Вам пощастить, якщо ви почнете свою справу. Прекрасний день, щоб спробувати щось нове. Гірше від цього точно не буде.

БЛИЗНЮКИ

Все, що ви робитимете цього дня, ви маєте робити разом зі своєю половинкою. Радьтеся з нею, просіть допомоги, слухайте підказки – усе це зміцнить ваші стосунки.

РАКИ

Ви по-іншому подивитеся на звичні речі, а також зможете добряче роздивитися людей, які вас оточують. Не всі відкриття будуть приємними, але ви побачите і справжніх друзів, які завжди вас підтримають.

ЛЕВИ

Ви будете дуже рішучими й зможете зробити впевнений крок вперед. Складні зміни будуть даватися вам легко, бо ви зможете зберігати рівновагу. Ймовірна різка зміна роботи.

ДІВИ

Можливий розрив зв'язків, які були цінними для вас. Намагайтеся реагувати на все менш емоційно, бо ризикуєте сказати зайве.

ТЕРЕЗИ

Не поспішайте щось змінювати та не намагайтеся імпровізувати. Якщо не знаєте, як виправити професійну помилку, то не соромтеся запитати у колег. Або й керівника.

СКОРПІОНИ

Ви зможете відійти від гнітючого минулого і дозволити собі порадіти. Вам треба повністю розірвати деякі давні зв’язки, бо саме вони заважають вам стати щасливими.

СТРІЛЬЦІ

Зараз вам не потрібно витрачати зайве. І мова не лише про гроші.  Вам варто назбирати якнайбільше ресурсів, щоб пізніше правильно їх використовувати. Знайдіть джерело натхнення і не відпускайте його.

КОЗЕРОГИ

Якась ваша проблема тягнеться вже не перший рік. Проаналізуйте її ще раз, щоб зрозуміти, в чому причина невдач. Ймовірно, старі звички та страхи досі вас тримають. Відкиньте їх, щоб вдихнути нове життя на повні груди.

ВОДОЛІЇ

Не варто залучати когось до вирішення своїх проблем. Можливо, вам і спробують допомогти, але це виявиться ведмежою послугою. Удача усміхнеться в особистих справах, але тільки у тому випадку, якщо ви ставитеся до партнера щиро.

РИБИ

Цього дня потрібно утриматися від виплеску негативних емоцій на інших людей. Перш ніж дати собі волю, подумайте чим це може обернутися. Краще направте свою енергію не на з’ясування відносин, а на роботу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень