Водіїв на дорозі почала зупиняти поліція з нової причини

Раніше це ніколи не було причиною для зупинки авто

Злісних неплатників аліментів в Україні не тільки позбавляють субсидій на оплату послуг ЖКГ — людей, які не допомагають ростити дітей, тепер почали зупиняти й на дорогах. І не тільки їх.

Цього тижня Державна виконавча служба спільно з МВС почала застосовувати «ефективний цифровий інструмент примусу боржників до виконання судових рішень», розповів заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрій Гайченко, пишуть Факти 

Зокрема  у п'яти областях буквально в перші дні застосування цього інструменту, на місці стягнули 64 тисячі гривень аліментів.

Андрій Гайченко, фото зі сторінки у Facebook

- 39 тисяч гривень перераховано на користь держави ЄСВ і 17 тисяч штрафів за порушення ПДР, вилучено два транспортні засоби. 

 

Проєкт, що стартував цього тижня у п'яти областях, буде поширений на всю територію держави, — зазначив Андрій Гайченко. 

В яких саме областях випробовували новий інструмент - заступник міністра не озвучив. Але невдовзі боржників з виплати аліментів та оплати комунальних послуг зупинятимуть у Харківській області та в Одесі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень