«Водій випав!!!»: поїздка рівненських медиків закінчилася екстремальною ДТП (ФОТО)

 Вони їздили у Вінницю на «угробленому» мікроавтобусі

Медики з Рівного скаржаться на перевізника «АТП 2002», з яким у них виникла дуже прикра історія.

На День медика 13 працівників центру лапараскопічної хірургії Рівненської обласної лікарні вирішили поїхати в Умань і Вінницю та найняли мікроавтобус «Мерседес» у вищезгаданої компанії.

Одна з пасажирів Світлана Шинтар розповідає, що коли у Вінниці пішов дощ, салон машини почав сильно протікати, а від стільців відпадали болти.

Перевізник дав такого буса убогого, убитого, що там болти під час вібрації відпадають. Коли пішов дощ у Вінниці, то в салоні почало капати. 

 

Він не мав нам такої техніки давати, адже це ж загрожувало нашому життю. Він людей відправляє, а не залізо. Водій ні техніки безпеки не знає, ні правил дорожнього руху.

Окрім цього, 31-річний водій Андрій Попик забував заправлятися. 

Коли ми вже поверталися додому о 5-ій ранку, то біля Здолбунова хотіли виїхати на горб, але в машини не вистачило бензину.

 

Водій зупинив буса, не ввімкнувши аварійку, та побіг на найближчу заправку шукати пальне.

Найжахливіший інцидент стався після того, як мікроавтобус заправили. Керманич з власної необачності випав з «Мерседеса» під час їзди, внаслідок чого транспорт перекинувся:

Ми вже їхали в екстремальних умовах, а тут водій захотів на ходу закрити двері буса, які здалися йому погано закритими. Тож він взявся за кермо однією рукою, а іншою спробував дотягнутися до дверей.

 

Як тут мікроавтобус кинуло вбік і він з’їхав на узбіччя, де був крутий пагорб. Водій випав!!! На щастя, у нас в компанії були сильні чоловіки, які схопили кермо, але машина все одно перекинулася.

Коли налякані пасажири спробували вилізти через аварійний люк, виявилось, що той не працює. На місце аварії відразу викликали швидку та рятувальників. Водій отримав перелом ключиці, а пасажири - численні забої та поранення.

Пізніше приїхав і сам власник компанії «АТП 2002» Юрій Семенюк, який пообіцяв своїм клієнтам грошову компенсацію за те, що сталося.

Він викликав буса, щоб нас доправити додому. Такого самого «угробленого»  - маршрут «Рівне-Бармаки».  

Згодом медики зустрічалися з ним вже у лікарні, де на питання про гроші Юрій сказав, що йому треба подумати. Ми спробували додзвонитися на номер компанії, однак телефон був вимкнений. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень