Водій мікроавтобуса застряв у салоні внаслідок ДТП на Рівненщині (ОНОВЛЕНО + ФОТО)

Автопригода сталася напередодні

На Рівненщині водія мікроавтобуса затисло в салоні внаслідок зіткнення з деревом. ДТП сталася напередодні близько 20-ї вечора поблизу села Сварицевичі, Дубровицього району.

З деформованого «Фольксавагена» чоловіка звільнили рятувальники, розповідає керівник прес-служби ДСНС області Дмитро Мельник :

О 19:55 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення, що на 60-му кілометрі автотраси Сарни-Зарічне, поблизу с. Сварицевичі Дубровицького району сталася ДТП за участю вантажного автомобіля «Фольксваген ЛТ35». В повідомленні йшлося що в салоні автомобіля затисло водія.

Рятувальники за допомогою спецінструменту звільнити травмованого чоловіка з понівеченого автомобіля.

Обережно деблокувавши водія, бійці ДСНС передали його працівникам швидкої медичної допомоги, після чого травмованого було доправлено в лікарню.

Понівечений автомобіль рятувальники відбуксирували на дорогу, де його забрав евакуатор. Також надзвичайники звільнили частину дороги від поваленого внаслідок ДТП дерева.

Вони зазначають, що чоловік лишився живим завдяки подушкам безпеки.

Наразі обставини ДТП встановлюють правоохоронці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень