Водій з Рівного показав, який вантаж не пропускають поляки і що коїться на кордоні (ВІДЕО)

Польські фермери заявили, що 20 лютого заблокують усі пункти пропуску

Водій з Рівного показав, що зараз відбувається на пункті пропуску «Медика-Шегині». Це один із п’яти ПП, який нині блокують поляки.

У відео чоловік показує, як стоїть спецтранспорт для вибухотехніків, який Україні передала Литва. Також додає, що не пропускають і гуманітарний вантаж.

Вже в іншому відео водій небезпечного вантажу запитує у польських поліцейських, скільки має стояти у черзі паливо. Натомість відповіді так і не почув. Його колега, який везе гуманітарний вантаж з Німеччини, каже, що на кордоні стоїть вже дві доби.

Тим часом поліція повідомила, що протест легальний, за всі протизаконні дії вчинені українськими водіями, їх покарають.

Українські перевізники розпочали акцію протесту біля ПП «Яготин — Дорогуськ». Кордон блокують 15 вантажівок та 20 легкових авто. Водії на вантажівках розмістили плакати із написами українською, польською та англійською мовами.

Водії ПП «Медика-Шегині» теж розпочали акцію протесту.

Наразі пункти пропуску блокують польські фермери. Уже заблокований рух транспорту в напрямку пунктах пропуску «Шегині — Медика», «Гребенне — Рава-Руська», «Дорогуськ — Ягодин», «Зосін — Устилуг», «Долгобичув — Угринів». 13 лютого тимчасово блокувався КПП «Корчова — Краківець».

Та польські фермери заявили, що 20 лютого заблокують усі пункти пропуску на кордоні між Польщею та Україною.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень