Водій у важкому стані: деталі автотрощі вантажівок біля Дубна (ФОТО/ВІДЕО)

Постраждав і працівник дорожньої служби

Вчора, близько 16-ї години на трасі Київ-Чоп у Дубенському районі біля села Привільне в аварію потрапили три вантажних автомобілі. 

Правоохоронці повідомили, що наразі встановили, що водій вантажного автомобіля «MAN» — 52-річний житель Львівської області, рухаючись у правій смузі у напрямку Львова, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та здійснив наїзд на нерухомий автомобіль дорожньої служби «Ford Cargo», працівники якої проводили ямковий ремонт.

Останній за інерцією здійснив наїзд на автомобіль «МАЗ», який стояв попереду та належить місцевому ТОВ.

 

Внаслідок ДТП тяжко травмувався керманич автомобіля «MAN» — його госпіталізували у реанімацію.

 

Також травми отримав чоловік, який проводив ремонтні роботи: він перебуває у травматології. Триває досудове розслідування, - зазначили у поліції.

У Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що їх працівники надавали допомогу постраждалим. У водія вантажівки попередньо діагностували політравму, травматичний шок, множинні закриті та відкриті переломи кісток; не виключено, що пошкоджені органи черевної порожнини.

Він у важкому стані. 

За медичною допомогою також звернувся чоловік (орієнтовно 30 років). Він представився працівником дорожньої служби. Стверджував, що вдарився головою під час падіння.

Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма під питанням, струс головного мозку. Після наданої медичної допомоги - госпіталізовано до Дубенської міської лікарні.

https://www.instagram.com/p/CThcFNkq5EU/

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень