Водій самоката збив жінку у Рівному. У неї — травма плеча

Проте поки до поліції ніхто не звертався

У Рівному під колеса самоката потрапила жінка. ДТП сталася напередодні ввечері на вулиці Чорновола, 93. Там на тротуарі на жінку скоїв наїзд водій самоката. Потерпіла впала й отримала забої, проте кривдник навіть не зупинився. Таке повідомлення надійшло на пошту Радіо Трек.

Зокрема, у листі йшлося про таке:

- Прошу усіх небайдужих відгукнутись - ввечері 20 листопада (орієнтовно о 19:30-19:45) на вул. Чорновола, 93 (біля повороту на вул. Дачну) на тротуарі було здійснено наїзд самокатником на жінку в чорному пуховику. Зловмисник керував самокатом Bolt (зеленого кольору), мчавши на шаленій швидкості, абсолютно не зважаючи на пішоходів.

 

Негідник мало того, що збив людину завдавши тілесних ушкоджень, так ще й утік з місця пригоди.

 

Дуже хочеться поглянути в очі цього боягуза й передати його до рук поліції.
На щастя, неподалік є світлофори, на яких встановлені камери, тому є шанс відслідкувати лиходія і встановити його особу.

 

P.S. Дуже сподіваюсь, що «Радіо Трек» допоможе відшукати злочинця, бо через неадекватних самокатників, останнім часом стало небезпечно пересуватися вулицями нашого міста і подібних наїздів було багато, що змушує задуматися над забороною використання даних транспортних засобів до тих пір, поки реально почнуть притягувати до відповідальності за подібні злочини.

Ми з'ясували, що поки до поліції з цього приводу ніхто не звертався. Син потерпілої пояснив, що його матір має травму плеча і навіть не змогла піти сьогодні на роботу. Щойно стан жінки покращиться, вона планує написати заяву до поліції. Також відомо, що інцидент міг потрапити на камери відеоспостереження, тож знайти винуватця буде ще легше. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень