Водії й так «підморгують» один одному: де патрульні Рівненщини ловитимуть «гонщиків»

Відучора у них з’явилася ще одна ділянка контролю за дотриманням швидкісного режиму

Відтепер рівненські патрульні контролюватимуть усю ділянку міжнародної траси Київ-Чоп у межах області.

Попри те, що на нашу область учора не надійшло жодного додаткового ТруКаму, кількість ділянок контролю – збільшилася, розповів командир батальйону №1 обласного управління патрульної поліції Андрій Ліснічук:

Ми тепер можемо контролювати повністю весь відрізок автодороги Київ-Чоп у межах Рівненської області. Фактично до стаціонарного посту у селі Опарипси (Радивилівський р-н).

 

Говорити, де конкретно буде радар, я думаю, не потрібно – водії і без того «підморгують» один одному. Однак важливо, щоб для водія завжди був певний елемент несподіванки.

Попри «елемент несподіванки», ділянки на яких працюватимуть патрульні, згідно з чинним законодавством, повинні бути позначені спеціальними знаками.

Також відомо, що насамперед поліцейські контролюватимуть найбільш небезпечні ділянки дороги на яких найчастіше стаються серйозні ДТП. Адже першочерговим завданням патрульних є не покарання водіїв-порушників, а запобігання аваріям, які мають тяжкі наслідки, наголосив Андрій Ліснічук.

Нагадаємо, за недотримання швидкісного режиму в Україні карають штрафами від 255 до 510 гривень (за перевищення швидкості на понад 20 км/год і понад 50 км/год, відповідно).

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень