Водїї на Рівненщині 55 разів від початку року залишали місце ДТП

Прикметно, що на сьогодні у 33 випадках винуватців автопригоди знайшли

Залишити місце дорожньо-транспортної пригоди – одна з найбільш розповсюджених і жахливих помилок водія, який став учасником автопригоди і є одним із грубих порушень ПДР. Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області нагадує, що за такий вид правопорушення чинним законодавством України передбачено відповідальність.

У грудні працівники поліції Рівненщини на території області вже зареєстрували тринадцять дорожньо-транспортних пригод, в яких водії залишили напризволяще потерпілих та втекли з місця пригоди, намагаючись уникнути відповідальності. Троє людей загинуло та десятеро отримали травми в результаті цього виду автопригод, – повідомив начальник відділу управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області Олександр Семенюк. 

Працівники поліції закликають водіїв, які стали винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, не залишати місце ДТП.

Окремо правоохоронці звертаються до свідків ДТП, адже завдяки їхній небайдужості буде встановлено правду і справедливість.

Загалом з початку року було скоєно 58 дорожньо-транспортних пригод зі зникненням. У 33 випадках винуватців ДТП вже розшукано.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень