Водії: дорогу Городище-Рівне-Старокостянтинів почали ремонтувати (ФОТО)

Варто бути максимально уважними за кермом

На Рівненщині ремонтують 33 кілометри дороги державного значення. Дорожньо-будівельна техніка працює на «Сарненській трасі».

Роботи проходять на автодорозі Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів.

Одразу дві підрядні організації відновлюють ділянки від Костополя до Любомирки та на межі Березнівського та Костопільського районів, зокрема на 100-112 км та 125-136 кілометрах.

Фінансування перехідних об’єктів передбачене у державному бюджеті.

Як інформує Служба автомобільних доріг у Рівненській області, наразі на вказаних ділянках автодороги облаштовують та укріплюють узбіччя, фрезерують та укладають асфальтобетон. Хід та якість робіт контролюється фахівцями замовника робіт - Служби автомобільних доріг у Рівненській області, а також Держагентством автомобільних доріг України.

Водіїв Рівненщини просять бути максимально уважними та обережними на цій ділянці дороги, дотримуватись швидкісного режиму та правил дорожнього руху.

Повідомляє Рівненська ОДА

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень