Внучка Данілова заплатила МІЛЬЙОН за рекламу свого кліпу на стінах лише одного ТЦ (ВІДЕО)

Восходяща звізда каже: «О МАЙ ГАД!!» (с)

17 квітня Маші Даніловій виповнилося 16 років. Певно, вона ще навіть не закінчила школу, але вже каже, що її «мрії збуваються».

Маша – внучка секретаря РНБО Олексія Данілова, який, до слова, має 9 онуків і теоретично ні за кого з них не відповідає, але… Ситуація конкретно з Машею (це її сценічне ім’я), безперечно, є знаковою.

Днями рекламу її кліпу на пісню «Кайф» показали на екрані ТРЦ «Гулівер» у центрі Києва. За даними низки ЗМІ, така реклама обійшлася 16-річні Маші в 1 000 000 грн.

В принципі, це лише якихось 30 000 дол. за рекламу не стінах великого ТРЦ, про що можна замутити відосик і спробувати зловити хайп.

Що Маша і зробила в Instagram.

«О МАЙ ГАД!!...Пишу і не вірю. На головних екранах країни. Не вірю! Це ж з глузду з'їхати можна. Мрія, яка здається недосяжною, стала реальністю! Все можливо, якщо дуже сильно вірити і багато працювати! Все реально, друзі», — підписала Маша відео. На записі видно, що разом зі співачкою біля «Гулівера», де крутять рекламу її кліпу, стоїть знімальна група. Радісна Маша з величезним букетом квітів танцює під свою пісню.

Із самим пісенним доробком Маші Данілової, яка «дуже важко працює, а тому домагається успіху», можна ознайомитися прямо тут:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень