У Рівному сталася ДТП: травмувалася людина (ФОТО)

Це було близько 3 години ночі

Це сталося на вулиці Кобзарській ( колишня - Струтинської). Як повідомили з відділу комунікації поліції Рівненщини,

42-річна мешканка Рівного перебігала дорогу у не дозволеному місці. І на неї наїхав автомобіль «Volkswagen Crafter». За його кермом перебував 30-річний водій з Рівного. 

Жінку у непритомному стані госпіталізували. У неї важка черепно-мозкова травма та політравма. 

Як поінформували з Головного управління Держслужби надзвичайних ситуацій, після ДТП змивати з дороги розлиті паливно-мастильні матеріали довелося рятувальникам.

Про цю аварію поліції повідомили медики лікарні. Водій, як підтвердило дослідження, за кермом був тверезим. Поліцейські розслідують ДТП за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами). Нею передбачена така відповідальність

штраф від 3400 до 8500 грн або виправні роботи на строк до двох років, або арешт до шести місяців, або обмеження волі до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень