Вночі патрульні ловили водіїв-наркоманів

Два випадки за ніч

За ніч патрульні двічі ловили водіїв за порушення ПДР, а відпускали – з протоколами за керування у стані наркотичного сп’яніння.

Зокрема на Вербовій зупинили VOLVO V40 з неосвітленим номерним знаком. За кермом був 34-річний рівнянин

Під час спілкування з чоловіком охоронці порядку помітили ознаки наркотичного сп‘яніння: розширені зіниці, які не реагують на світло; неприродна блідість; порушення координації рухів. Водій не забажав проходити огляд на визначення стану сп‘яніння у присутності свідків.

На чоловіка склали протокол за керування у стані наркотичного сп‘яніння (по відмові) та постанову за керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування.

Схожий випадок був і на Соборній. 

35-річний мешканець Рівного на ВАЗ 2107 їхав непристебнутий. Коли його зупинили, теж виявили ознаки наркотичного сп‘яніння. Проходити огляд керманич відмовився.

Патрульні винесли постанову за ч.5 ст. 121 (Порушення правил користувння ременями безпеки) і склали протокол за ч. 1 ст. 130 (За керування у стані наркотичного сп‘яніння по відмові) КУпАП, а також вилучили посвідчення водія та видали тимчасовий дозвіл на право керування.

Джерело: Патрульна поліція Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень