Загинув іменинник і двоє коней: трагічна ДТП на Рівненщині (ФОТО)

Трагедія сталася о третій ночі

Сьогодні близько третьої години ночі на автодорозі «Київ-Чоп» в районі села Жадківка сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув чоловік, розповідає прес-офіцер Нацполіції області Ольга Ангелова:

Водій автомобіля «Toyota Camry», 34-річний житомирянин, рухаючись у напрямку Києва, допустив наїзд на гужову підводу. Правоохоронці встановили, що на момент ДТП зазначена ділянка дороги не освітлювалася.

Від отриманих травм погонич, житель села Черниця, якому сьогодні виповнилося 47 років, помер на місці події. Крім того, внаслідок ДТП загинули двоє коней.

Встановлено, що гужовий транспорт не був належним чином обладнаний для руху в темну пору доби відповідно до вимог Правил дорожнього руху. За попередньою інформацією, водій легковика був тверезий. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень