Власники автономного опалення зможуть економити ще більше

Завдяки «теплим кредитам»

Як повідомляє сайт Рівненської ОДА

Відтепер ОСББ та ЖБК у будинках, що не приєднані до системи централізованого теплопостачання, зможуть безперешкодно брати участь у програмі «теплих» кредитів та отримувати відповідну державну фінансову допомогу на проведення енергоефективних заходів.

 

Раніше для всіх ОСББ та ЖБК обов’язковою умовою участі у програмі «теплих» кредитів був будинковий облік тепла. Це було передумовою для енергоефективної поведінки мешканців будинків та реалізації заходів з утеплення житла.



Тепер Уряд ліквідував перешкоду і  ОСББ з автономним опаленням можуть залучати «теплі» кредити та отримувати відшкодування частини витрат на утеплення.

Минулого тижня було залучено найбільший в Україні «теплий» кредит для ОСББ на суму майже 10 млн гривень. За два роки дії програми нею скористалося 960 ОСББ, залучивши на енергоефективні заходи понад 144 млн. гривень.

Для оформлення «теплого кредиту» необхідно звертатися у Приватбанк, Укргазбанк та Ощадбанк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень