Власника «Волги», яка вибухнула в Києві, затримали у Рівному

Про це повідомляє міністр МВС Арсен Аваков

Напередодні у Святошинському районі Києва внаслідок вибуху постраждало четверо дітей віком від 5 до 11 років. 

В.о. міністра охорони здоров’я  Уляна Супрун у Фейсбуці написала:

Чотири дитини, які постраждали під час вибуху у Святошинському районі Києва, в Охматдиті. Всі мають множинні проникаючі поранення. У трьох дітей стан стабільний. Проте одна у важкому стані - поки що у комі. Лікарі надають усю необхідну допомогу.

Про трьох поранених дівчат відомо, що вони прооперовані, і навіть наступного тижня їх зможуть відпустити додому. Хлопчик досі перебуває у комі, його стан важкий.

Попередньо правоохоронці встановили,  що епіцентром вибуху став старий автомобіль, який вже довгий час був припаркований неподалік одного із будинків. Діти вирішили пограти в автомобілі, для чого залізли в салон авто. Там вони знайшли предмет, який вибухнув.

Міністр МВС Арсен Аваков написав у Фейсбуці:

У Києві, вчора - діти лізуть в припаркований на вулиці старючий автомобіль Волга, відкривають бардачок - лунає вибух - кругом кров - четверо дітей 10-12 років - поранені - один не приходить до тями... Власник Волги, найімовірніше, відреагував установкою вибухівки на попередній випадок крадіжки інструмента з машини ..

(За фактом вибуху - втік. Зараз затриманий поліцією в Рівненській області...).

За словами міністра МВС Авакова, власник автомобіля з Рівненської області, автомобіль на рівненській реєстрації.

Інші джерела повідомляють, що з власником автомобіля зв’язалися правоохоронці, чоловік не у Києві. І ані йому, ані його родичам невідомо, як вибухівка могла потрапити в автомобіль.

Коментар з цього приводу відділ комунікації ГУНП у Рівненській області ще не оприлюднив.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень