Власникам маленьких квартир на замітку: тримайтеся від таких ідей якнайдалі

Виправити це буде вкрай складно

Забагато систем зберігання

Й загалом систем зберігання. Зрозуміло, що речі зберігати десь потрібно, але й захаращувати доступний простір всілякими ящиками, кошиками та контейнерами не варто.

Придивіться до так званих систем 2-в-1, до яких належать столи з ящиками, пуфи з нішами й навіть подіуми, де є системи зберігання.

Монохром

Йдеться про дизайн кімнати в одному кольорі. Для маленьких приміщень це не найкраща ідея, адже коли стіни, меблі та текстиль зіллються в одне ціле – це буде схоже на одну малозрозумілу пляму, а ви почуватиметеся наче у коробці.

Для маленької квартири краще використовувати кілька кольорів.

Перегородки

Пристрасть до зонування прослідковується у всіх невеликих квартирах. Але не намагайтеся втілити ідею в життя за допомогою великої кількості перегородок, щоб не втратити корисний простір і не зробити з квартири лабіринт.

Зупиніться на двох-трьох зонах, розмежованих дерев'яними рейками або скляними перегородками.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень