Власник Велокави та головний по «ОПОРІ» у Рівному вчаться захищати місто (ВІДЕО)

У складі тероборони, підрозділи якої якраз навчаються обороняти місто

Андрій Токарський на фото - справа. Тут і далі фото - АрміяІнфо.
Андрій Токарський на фото - справа. Тут і далі фото - АрміяІнфо.

Підрозділи тероборони відпрацьовують питання маневрового бою в умовах міста, повідомляє armyinform.com.ua.

Добровольчі формування територіальних громад Рівненщини нарощують заходи бойової підготовки для підвищення спроможностей ведення бойових дій у зонах своєї відповідальності.

Українські захисники вчаться воювати з противником, що переважає у кількості та озброєнні, на своїй території, щоб у разі реальної загрози бути готовим до зустрічі з північним сусідом.

Місцевість в одному з населених пунктів Рівненщини, де проводиться тренування, унікальна.

 

Тут є все необхідне, одна частина показує вулиці та перехрестя, а інша – складає промзону з битим склом, цеглою, завалами, сміттям, а ще захаращеними будівлями в кілька поверхів та чималою територією.

Тренування відбувається в умовах обставин, коли українські командири не мають достатніх розвідувальних даних про противника та його місцеперебування.

Інструктори доводять до командирів оперативну обстановку в межах тренування, визначають навчальне завдання та здійснюють розподіл присутніх на кілька штурмових підрозділів, групи прикриття й евакуації.

 

З метою недопущення помилок у майбутньому, після кожного етапу навчання дії групи та їхнього командира аналізуються й оцінюються.

Як зазначив інструктор з тактичної підготовки, завдання під час тренувань з кожним разом було все складніше та підрозділ виконав усе, що визначили.

Кожен із присутніх набув унікального досвіду та навичок, які допоможуть йому максимально збільшити свої шанси вижити під час участі в бойових діях.

– Ми вчимо підлеглих маневрового бою в умовах міста. Прохід вулиці, стоянок із припаркованими автомобілями, утримання перехресть, штурм будівель різної складності, контроль міського простору. Тут необхідно правильно обирати опорні пункти, робити точки опору шляхом маневрових дій малих груп,  діяти впевнено й рішуче, аби максимально ефективно стримувати сили противника, – підкреслив керівник тренування.

Тим часом враженнями від навчання ділиться керівник ГО «ОПОРА» у Рівному Андрій Токарський:

На відео також бачимо побратима Токарського – власник «Велокави» Зураб Кантарія.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень