Влад Пєрязєв заступився за рівненську блогерку Катю Маямі (ФОТО/ВІДЕО)

У відомому шоу Катя сказала, що «в Ровно живуть одні алкаши, наркомани, ніщеброди»

Декілька днів у мережі активно обговорюють участь рівненської блогерки Каті Маямі у відомому проєкті «Богиня шопінгу». Ще більше людям запам'ятався вислів Каті про рідне місто:

– У нас в Ровно живуть одні алкаши, наркомани, ніщеброди.

Коментатор шоу Олексій Дурнєв на це зазначив, що, мабуть, Катерина не збирається повертатися у Рівне.

Місцевих вкрай обурили слова блогерки. Зокрема тому, що Катя у 2014 році отримала титул «Міс Рівненщина». Ось, що вони про це кажуть:

Втім все ж є частина тих, хто переконані - слова вирвали з контексту. Дехто каже - у цих словах присутня частка істини. Серед захисників і наш журналіст та ведучий - Влад Пєрязєв.

Навіщо Вам ця інформація - невідомо ????

Сама Катя на своїй сторінці прокоментувала свої слова у своєму інстаграмі, мовляв, це жарт та вирвано з контексту, однак додала:

Рівне, якби і справді місто маргінальщини, місто рагулєй, місто нещібродов.

Дослівна цитата блогерки:

Не скидайде мені репостікі цих пабліків локальних, де взяли вирізку моїх фразочок із шоу «Богиня шопінгу», не робіть їм лишній раз статистику.

 

Пояснювать, може щось з цього повада нада? Нада пояснювать, що в телешоу є монтаж? Чи нада пояснювати, що в людей може бути почуття гумору, іронія та самоіронія, я думаю не варто. Та інтелектуальна маса людей, яка за мною дивитисься, вона це і так розуміє.

 

Тому всьо, всьо, закрили тєму. Але абстрагуючись від того всього, Рівне якби і справді місто маргінальщини, місто рагулєй, місто нещібродов. Того, якби доля правди в цій шуткі була. Сама себе смішу, сама сміюся.

 

Тому, якщо хтось це сприйняв на особистий рахунок, сорі, це не моя проблема, це ваша проблема, що ви це сприйняли на особистий рахунок

Варто зауважити, що на фоні інших учасниць, рівнянка виглядала доволі непогано.

Природність та гострий гумор - Катя знає, як поводився у подібних шоу ????

До речі, на власній сторінці дівчина повідомила, що вже подала заявку на проєкт «Холостяк», тож можливо навесні 2022, ми побачимо рівненську блогерку у новому шоу.

Якщо вона так завзято боролася за корону богині шопінгу, можна лише уявити, на що піде Катя, аби завоювати серце заможного чоловіка та підвищити прайс на рекламні інтеграції у своєму інстаграмі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень