З кінопалацу в центрі Рівного на очах відвідувачів грабіжники винесли чималого Вінні-Пуха (ВІДЕО)

Це сталося у суботу, 24 грудня, у кінопалаці "Україна"

Що це була за іграшка і як саме її вкрали – розповідає директор кінопалацу «Україна» Юрій Кореневський:

Це був мультфільм про Вінні-Пуха. Він вийшов у прокат, мабуть, років десять тому. Ми на нього отримували отаке промо (рекламу). Там є кілька іграшок: Вінні-Пух, Тигра. В нас вистояв років десять, мабуть, а може менше. Він був розміщений біля входу в зал «Парадиз». Люди з ним фотографувалися. Але, видно, контролер десь відійшов у зал. Грабіжники скористалися цим. Побачили, що у цій зоні нікого немає і винесли його.

Вінні-Пух був висотою 1 м 20 см. Юрій Кореневський каже, що кінотеатр має відеокамери і користується послугами Держслужби охорони, але викликати її було запізно. Грабіжникам він дивується. Вважає, що вони - не зовсім адекватні. Бо, мовляв, кому може знадобитися у повсякденному житті іграшка.

Досі подібних крадіжок, за словами Юрія Кореневськогого, у кінопалаці не було. Крали, хіба, з фойє плакати, банери, а ще зі вбиралень виносили тримачі туалетного паперу, накладки на унітази тощо.

Про крадіжку повідомили у поліцію. Там відкрили кримінальне провадження. Тим часом, у соцмережах пишуть, що грабіжників з ведмедем бачили в районі готелю «Мир». 

Керівництво кінопалацу також розмістило у  соцмережах відео, де добре видно обличчя одного з грабіжників. За інформацію про нього обіцяють піврічний абонемент на відвідування кінопалацу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень