В’їзду до Рівненщини багатотонних фур збираються перешкодити

Адже вони часто рухаються перевантажені і руйнують дороги

Щоб втілити цей намір, Служба автодоріг Рівненщини запланувала придбати пересувні комплекси для зважування автомобілів.

Розповідає заступник начальника Служби автодоріг Рівненщини Микола Козачок:

Ми поклопоталися, щоб нам виділили кошти на придбання ще декількох вагових комплексів пересувних. На два комплекси. Але ці два комплекси будуть вже укомплектовані повністю тим обладнанням для зважування: ваговим пристроєм, автомобілями, комп’ютерами, генераторами для освітлення, щоб працювати у темну пору доби. Якщо ми це отримаємо, з весни почнемо перекривати під’їзди до міста Рівного, тобто будемо перекривати в’їзди-виїзди Рівненської області.

На два вагових комплекси потрібно 1 мільйон 800 тисяч гривень. Виділити їх просять з обласного бюджету.

Микола Козачок обіцяє, що Служба автодоріг робитиме все для того, щоб і водії, і підприємці, вантажі яких перевозять, дотримувалися правил дорожнього руху і, відповідно, не перевантажували автомобілі. Адже кошти на ремонт доріг з бюджету витрачаються, а потім за рік-два вони знову зіпсовані. І причина цього, запевняє Микола Козачок, не неякісний ремонт, а якраз велике навантаження на дорогу від автомобілів з масою близько 80 тонн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень