У Луцьку страйкували шляховики

У соцмережах повідомляли про перекриття в'їзду до сусіднього Луцька через страйк волинських шляховиків

Шалені пробки і неймовірно утруднений підїзд нині до міста Луцьк. Як повідомляють у найбільшій спільноті рівнян "Типове Рівне", в'їзд у місто заблокували волинські шляховики. За попередньої версією, в такий спосіб шляховики вимагають зарплату. 

Телеканал ZIK побував на місці страйку.

Як уже з'ясували журналісти каналу, працівники автодору з транспорантами, з яких закликали погасити зарплатні борги, ходили головними автошляхами впродовж години, це було близько опівдня. На диво, водії з розумінням поставилися до такої вимушеної акції «шляховиків». Працівники волинського облавтодору розповіли, що зарплати не отримували вже півроку, а звернення до керівництва країни результату не дало, тож на підприємстві вирішили перейти до рішучих дій і перекрити рух транспорту.

До слова, у Волинський ОДА з цього приводу збиралася і спеціальна нарада.

Проблема із заробітною платою фактично заблокувала роботу підприємства: понад 150 працівників уже звільнились, решта  працюють по 2-3 дні на тиждень. На сьогодні Служба автомобільних доріг у Волинській області боргує своїм працівникам близько 11 млн. грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень