Військовий експерт розповів, чому росія зробила паузу в атаках «шахедами» та коли знову вдарить ракетами

Що могла задумати рф

Військовий експерт Олег Жданов розповів, що останнім часом росія запускає по Україні значно менше «шахедів». Це, за його словами, може бути пов’язано із недостатньою кількістю безпілотників.  

Наскільки нам відомо, росія змогла організувати лише кругловузлову збірку «шахедів», а такого дрібного повного самостійного виробництва вони не налагодили. Найімовірніше, на сьогодні є певна кількість постачань, які може видати промисловість. Я сумніваюся, що вони за наявності «шахедів» зробили для нас паузу щодо того, що сьогодні чи завтра не завдавати ударів. Найімовірніше, справа в кількості, – припускає Олег Жданов.

А ось речниця Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк зауважила, що причиною відсутності дронової атаки, зокрема, є й погіршення погодних умов. Втім, Олег Жданов не думає, що погода може вплинути на такі літальні апарати.  

Щодо ракетних запасів на росії Олег Жданов розповів, що протягом останніх масованих ударів ворог використав щонайменше чверть запасів. Зараз у них є близько 900 ракет.

Якщо вони звозять боєкомплект зі складів, з різних регіонів росії, то до двох тижнів. Це 10-14 днів між масованими ракетними ударами, як було торік. Сьогодні ворог працює «з коліс», і тут усе залежить від можливості завезень. Якщо росія накопичує ракети безпосередньо на аеродромах базування авіації, то два-три дні достатньо для того, щоб підготувати наступний масований удар, – пояснив Олег Жданов.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень