Військові однієї з бригад влаштували мітинг і самовільно залишили частину на Донбасі

Вони скаржаться на недостатню підготовку та нестачу озброєння для участі в бойових діях

Військовослужбовці 123 бригади на мітингу у Вознесенську Миколаївської області, 3 жовтня 2024 року. Всі вони відмовились виконувати бойову задачу та самовільно залишили військову частину на Донбасі

Близько сотні військових 187-го батальйону 123-ї бригади ТрО вийшли на мітинг у місті Вознесенську Миколаївської області.

Вони самовільно залишили військову частину на Донбасі, щоб звернути увагу на недостатню підготовку та нестачу озброєння для участі в бойових діях. 

Бійці протестують, аби привернути увагу до недостатньої підготовки та нестачі озброєння для участі в бойових діях на Донецькому напрямку.

Військовослужбовці 123 бригади у Вознесенську Миколаївської області, 3 жовтня 2024 року

Командир взводу Сергій заявив на мітингу, що неодноразово звертався до командування з проханнями видати хоча б кулемети, але отримував відмову.

Командир взводу Сергій

Твердження командира заперечує начальник управління психологічної підтримки персоналу командування сил ТрО Олександр Пухальський. Він запевняє, що зброєю та військовою технікою підрозділ повністю укомплектований. 

Водночас Пухальський наголосив, що військовослужбовці, присутні на мітингу, здійснили самовільне залишення військової частини. 

- Кримінальним кодексом передбачено, що три дні у військового є, умовно це дисциплінарна відповідальність. На четвертий день в діях військовослужбовця фактично вбачаються ознаки кримінального правопорушення, — попередив він.

Начальник управління психологічної підтримки персоналу командування сил ТрО Олександр Пухальський

Інформації про результати перевірки цієї ситуації поки немає.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень