Вийшов різдвяний кліп «АВВА»

У відео знялися діти, а всі гроші від продажу підуть на доброчинність

ABBA зразка 2021 року

Шведський гурт «ABBA» випустив кліп на різдвяну пісню «Little Things». Це сингл з нового альбому «Voyage», який колектив представив на початку листопада, після 40-річної перерви.

Сюжет відео крутиться навколо шкільного конкурсу талантів, де діти виступають в образах учасників групи. Перед цим вони бачать сюжет по телевізору, де музикантів оцифровують для їхнього віртуального шоу, і вирішують спробувати зробити так само.

Всі гроші з продажу пісні підуть до міжнародного фонду захисту ЮНІСЕФ для боротьби із сексуальним насильством над дівчатками. Артисти кажуть:

Ми вважаємо, що не можна викорінити бідність без розширення прав та можливостей жінок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: АBBA
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень