Війна та епідемія: з’явилося передбачення Ванги на 2020 рік

Начебто йдеться про 22 лютого 2020 року

Ім’я  віщунки Ванги вже стало мемом, але…

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, близький друг болгарської ясновидиці Ванги Сергій Косторний вперше озвучив прогноз на 2020 рік, про який віщунка просила не розповідати завчасно.

Мовляв, Ванга прогнозувала, що світ чекає серйозне потрясіння, коли в даті буде п’ять двійок – це або 22 лютого, або 22 грудня 2020 року.

Про це Косторний розповів в ефірі програми «На самом деле».

«Ванга взагалі не захоплювалася нумерологією, але такі речі вона навіть просила не розповідати, поки не настане час. Вони повернуть в якийсь момент життя, може, навіть всього людства», – сказав один Ванги.

Він уточнив, що поворотними стануть саме дати 2020 року – Ванга точно називала цей рік, а не 2022 чи 2222-й. Поліграфолог програми Роман Устюжанін перевірив Косторного на детекторі і з’ясував, що він не бреше щодо року важливих подій.

«Це настільки серйозно може бути, якщо не трапиться дива, і людство не схаменеться і буде продовжувати нагнітати зло, ганятися за грошима, влаштовувати війни, можуть відбутися такі речі як загальна епідемія невиліковна», – спробував розшифрувати Косторний пророкування провидиці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: 2020Ванга
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень