Виймуть чіпи з холодильників: Де ще окупанти візьмуть «мізки» для «Калібрів»

Припущення генерал-майора СБУ

Унаслідок дії західних економічних санкцій та ембарго на продаж деяких товарів до країни-терориста рф у росіян виникли проблеми з виробництвом крилатих ракет «Калібр», якими вони понад під року обстрілюють країну. Про це повідомив генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун.

Навіть до ведення західних санкцій та ембарго через російське повномасштабне вторгнення в Україну країна-агресорка виробляла близько 20 «Калібрів» на рік. Зараз росіяни можуть зробити ще 20 таких крилатих ракет, але це не закриє потреби терористичної держави.

Їм потрібні сотні таких ракет. А їх немає. За нашими даними, у них запаси високоточних ракет зменшилась на 1/3, – зауважив Віктор Ягун.

Росія усвідомлює, що не може випустили всі свої ракети тільки по Україні, оскільки ще є захід, південь, схід, Арктика, де повсюди повинні бути «Калібри».

Росія розуміє, що Україна – це лише одна зона. А є ще захід, південь, схід, Арктика. Тобто ці всі ракети мають бути по всій території  рф. Не всі ж їх використати в Україні. Тому використовують старі радянські ракети, – пояснив генерал-майор.

Знайти вихід з такої ситуації доволі не просто, але росіяни можуть налагодити «сірий» імпорт, витягувати чіпи з холодильників, телевізорів, комп'ютерів. Однак наскільки останнє стане ефективним – невідомо.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень