Виявили чоловіка з вирізаним серцем, - деталі вибуху у багатоповерхівці під Києвом

Поліція знайшла підозрюваного

Напередодні на Київщині прогримів вибух. У п’ятиповерхівці у селі Білогородка неподалік столиці щось вибухнуло на третьому поверсі. Потім розпочалася пожежа, пише УНН. 

Внаслідок інциденту постраждали 8 осіб. Раніше повідомлялося, що двоє людей, зокрема дитина, госпіталізовані.

Згодом стало відомо, що вибух стався не через витік газу, а через вибуховий пристрій. У цьому будинку в одній з квартир виявили одного загиблого.

З’ясувалося, що чоловік помер від тяжких тілесних ушкоджень, а не через вибух. У нього перерізане горло, є три удари в груди ножем та вирізане серце. Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві.

Про це повідомив очільник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов у відеозверненні.

За результатами обстеження судово-медичними експертами встановлено, що чоловік помер не від наслідків пожежі, а від нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень, у нього перерізане горло, є три удари в груди ножем, вирізане серце та частина легенів.

Підозрюваного уже затримали та відправили у СІЗО. Він 21 червня прибув до вказаної будівлі з метою створення пожежі для приховання слідів скоєння вбивства.

Затриманий чоловік - моряк, 1978 року народження, який мешкає неподалік. Сім’я з ним не проживає, вони наразі в Севастополі, - зазначив Нєбитов.

Нині триває слідство.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень