Вітчима за зґвалтування дитини засудили до довічного ув’язнення на Рівненщині

Неодноразово ґвалтував, знімаючи це все на відео

На Рівненщині за зґвалтування малолітньої дитини засудили до довічного ув’язнення 32-річного чоловіка. Острожанин вчиняв розпусні дії щодо доньки своєї співмешканки та ще й фільмував всі свої дії.

Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів та у суді прокурором Острозького відділу Здолбунівської окружної прокуратури доведено, що чоловік вчиняв розпусні дії, сексуальне насильство та ґвалтував малолітню доньку своєї співмешканки і фільмував це, - повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури

Дівчинка мовчала, боячись розповсюджень відеозаписів, які у червні торік випадково побачила у телефоні чоловіка матір дитини, про що одразу повідомила до поліції.

Слідством встановлено 4 епізоди насильства над дівчинкою. Крім того, задоволено також і цивільний позов потерпілої на загальну суму 200 тис. грн.

Вирок законної сили поки не набрав. Сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень