Вітання зі Святим вечором: Гарні побажання смачної куті (ФОТО)

Зі святом!

***

Нехай Різдвяний святвечір принесе у ваш будинок особливий дух свята, добра, любові та щастя. Я бажаю вам миру і світла. Нехай ваше життя ніколи не буде затьмарена сумом і похмурими днями. Бажаю, щоб ваше здоров'я було міцним, сім'ї щасливими, а справи успішними. Зі святвечором!

***

У Різдвяний святвечір від щирого серця бажаю, щоб збулися всі добрі надії та світлі мрії, щоб чудове свято подарувало велику радість, щоб для щасливого життя не було ніяких перешкод. Здоров'я і миру, достатку і віри, краси душі та взаємної любові!

***

Вітаю Вас з Різдвяним святвечором! Бажаю, щоб цей важливий день і прийдешнє Різдво принесли у ваш будинок добрі та радісні вісті, здоров'я душевне і тілесне, мир, любов і удачу у всіх справах! Нехай Різдвяна зірка світить на всіх життєвих дорогах, допомагає вибрати правильний шлях і робити добрі вчинки!

***

Сьогодні святвечір, велике і чарівне свято! Нехай сьогодні душі ваші будуть зігріті теплом святкових свічок і посмішками ваших близьких. Бажаємо вам, щоб в цю ніч сповнилися ваші найказковіші бажання. Нехай різдвяні колядки наповнюють ваші серця добром і любов'ю. І нехай різдвяна зірка яскраво світить вам удачею!

***

У Різдвяний святвечір я бажаю світлого миру і справжнього добра, душевного спокою і тепла, чуйного серця і щирої любові, веселого свята в будинку і вірного щастя, небесної благодаті та доброї надії.

***

Вітаю зі Святою вечерею і хочу побажати від щирого серця, щоб завжди було так: шлунок був ситим, кишені – набиті багатством, голова – повна світлих ідей, душа – п'яна від щастя, а серце – спрямовано за курсом любові та удачі!

***

Щоб чорт не викрав місяць ясний, а Солоха не накоїла справ, швидше посміхнися і стань героєм власної різдвяної казки! Вітаю з цим чудовим святом і бажаю бути ангелом во плоті. Бажаю, щоб життя не тріпало твої крильця і нерви. Бажаю, щоб твоя доля постійно штовхала тебе в замети щастя і любові!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень