Високі досягнення і визнання — Козорогам, внутрішній спокій — Рибам: гороскоп на 7 вересня

Радість і нові можливості — Терезам

Овен

Сьогодні ви, мабуть, відчуєте, що можете підкорити гори. Дійсно, ваш оптимізм і енергія на висоті. Не бійтеся зробити щось спонтанне — можливо, з'являться нові друзі або цікаві можливості.

Телець

Спробуйте провести час за улюбленими справами або придбати щось, що підніме ваш настрій. Нехай ваші гедоністичні схильності стануть вашим секретним джерелом радості.

Близнюки

Не бійтеся поділитися ідеями з іншими — ваша комунікація сьогодні вражає. Можливо, вам навіть варто почати ведення блогу або записати власний подкаст.

Рак

Вам захочеться затишку та комфорту домашнього життя. Найкращим варіантом для вас буде провести день в сімейному колі або зайнятися чимось, що допоможе розслабитися. Сьогодні ви відчуєте особливу потребу в емоційній підтримці, тож не бійтеся просити про це.

Лев

Сьогодні ви в центрі уваги, і вам це до вподоби. Ваша впевненість притягує погляди, а ваші ідеї можуть вразити навіть найсуворіших критиків. Скористайтеся цим моментом для досягнення нових висот у кар'єрі чи особистих проєктах.

Діва

Скористайтесь часом для того, щоб впорядкувати свої справи або створити план для досягнення нових цілей. Ваш аналітичний розум допоможе виявити нові можливості та знайти розв'язання старих проблем.

Терези

Сьогодні ви будете в центрі соціальних подій. Ваша дипломатичність і вміння знаходити спільну мову з людьми роблять вас популярним. Можливо, вам захочеться взяти участь у якихось громадських заходах або відвідати старих друзів.

Скорпіон

Цей день може бути наповнений інтенсивними емоціями та пристрастями. Слухайте свої інтуїтивні підказки та не бійтеся заглиблюватися у важливі питання. Можливо, ви знайдете відповіді на давно мучили вас питання або розкриєте нові таємниці.

Стрілець

У вас може з’явитися бажання пригод і нових вражень. Відвідайте нове місце, спробуйте щось нове або заплануйте подорож. Ваші ентузіазм і цікавість можуть привести до несподіваних, але приємних відкриттів.

Козоріг

Сьогодні чудовий день для того, щоб зробити якісні кроки вперед у вашій кар'єрі чи особистому розвитку. Ваші зусилля будуть помічені, і, можливо, ви отримаєте заслужене визнання.

Водолій

Ваші креативні ідеї можуть бути особливо актуальні сьогодні. Відчуйте свободу в самовираженні та спробуйте реалізувати свої інноваційні плани. Можливо, ваші нестандартні рішення допоможуть розв'язати проблему, яку ви вже давно намагалися подолати.

Риби

Сьогодні ви можете відчути потребу в самоаналізі та роздумах. Це гарний час для того, щоб зрозуміти свої справжні бажання і мрії. Медитація або творчість можуть допомогти вам знайти внутрішній спокій та натхнення.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину.

Астрологія, екстрасенсорика, таро, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень