«Вірус різко помолодшав, люди помирають»: головлікар ЦМЛ Рівного звернувся до рівнян

70% хворих із важкою формою коронавірусу

Головний лікар Рівненської центральної міської лікарні Євген Кучерук закликав церкву допомогти із впливом на поведінку молоді в умовах пандемії. Про це він сказав у четвер, 1 квітня, під час молитовного ранку у міській раді. Медик заявив, що "вірус різко помолодшав".

Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Суспільне.

У ЦМЛ Рівного залишилось близько пів сотні вільних місць для ковід-пацієнтів. Загалом там є 300 ліжок. За словами головлікаря Євгена Кучерука, збільшилась кількість пацієнтів із важкою формою перебігу захворювання, таких орієнтовно 70%.

Вірус різко помолодшав. Дуже багато молоді, яка сподівається, що організм, імунітет допоможе. Не допомагає. Дуже різко організм реагує і люди помирають, - заявив лікар.

Євген Кучерук звернувся до присутніх на духовному ранку представників конфесій із закликом допомогти із впливом на поведінку молоді в умовах пандемії. Своє звернення під час трансляції у Facebook мера Олександра Третяка він адресував і безпосередньо рівнянам.

Молодь, бережіть себе і бережіть батьків. Тому що ви переносите часом легко, а своїх батьків, дідусів наражаєте...

 

Хочу попросити священнослужителів допомогти, бо все-таки молодь ходить до церкви: підкажіть їм, бо зараз весна, хочеться ходити в ресторани, заклади.

 

Порадьте їм бути більше на свіжому повітрі і берегти життя, - каже Євген Кучерук.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень