Вірт лишається у «Вересі» та готується до зборів …нової команди (ФОТО/ВІДЕО)

Роботу тренера у рівненському «Вересі» визнали задовільною

Юрій Вірт. Фото — інформаційна служба народного клубу.

Керівництво «Вереса» підбило підсумки першої частини чемпіонату Другої ліги.

Фото НК "Верес"

Президент клубу Іван Надєїн (на фото вгорі справа - у студії Радіо Трек) та віцепрезидент відзначили прогрес команди й клубу у порівнянні з результатами торішнього чемпіонату.

Весь керівний склад народного клубу «Верес» висловив довіру головному тренеру Юрію Вірту, якого підтримали у прагненні вийти у Першу лігу за результатами чемпіонату 2019-2020 років.

- У міжсезоння тренерський штаб команди має працювати над посиленням команди та внесенням якісних змін в гру «Вереса». «Вересу» потрібні гравці з філософією переможців, які зможуть своєю грою тішити вболівальників. Найближчим часом тренерський штаб має оголосити кадрові зміни в команді. Ті гравці, які не готові разом з нами працювати задля результату, зможуть продовжити кар'єру в інших клубах.

Фото НК "Верес"

Нині у клубі розпочалася підготовка до другої частини сезону. Після завершення селекційної роботи «Верес» презентує оновлену команду, яка продовжить боротьбу за вихід у Першу лігу, — йдеться в офіційному повідомленні прес-служби клубу «Верес».

Окрім того, керівництво клубу вирішило розмовляти українською. Перш за все це стосується інтерв’ю та коментарів футболістів та тренерського штабу. А також під час офіційних матчів НК «Верес».

До речі, нещодавно Юрій Вірт побував у гостях в Олега Нечидюка.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень