Виросте гігантською: чим підгодувати капусту на початку осені?

Поради від городників, які дійсно працюють

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Серпень-вересень – не лише пора збирання врожаю, а й той самий час, коли активно росте середньостигла та пізньостигла капуста.

Досвідчені городники заявляють, що в цей період важливо підживити капусту, адже це напряму повпливає на якість врожаю. Для цього радять використовувати доломітове борошно.

За словами городників, в результаті використання «доломітки» капуста перестає хворіти, на ній помітно менше слимаків, а качани виростають великими.

Крім цього, серед плюсів доломітового борошна можна назвати такі його якості, як натуральність та здатність розкислювати ґрунт.

Ба більше, ви можете посилити ефект від застосування цього засобу, лише додавши до нього борну кислоту.

У цьому випадку дотримуйтесь наступних пропорцій: на 1 кг порошку потрібно 6-8 г борної кислоти, після чого суміш необхідно добре перемішати й розкласти під рослинами (кожний качан необхідно забезпечити 5-6 столовими ложками).

Не забудьте розпушити землю на капустяних грядках після закінчення процедури, таким чином загорнувши порошок ближче до коріння рослин. Щоб підживлення було зручніше вносити, можете попередньо видалити нижнє листя.

 

Головне не запізнитися: коли потрібно збирати моркву, аби вона зберігалася до наступного врожаю?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень