Виробники тепла на Рівненщині вже уклали договори з «Нафтогазом»

Про ціни на тепло поки невідомо

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Теплопостачальні підприємства Рівненщини вже уклали угоди з «Нафтогазом» на найближчий опалюваний сезон.

9 ключових теплопостачальних підприємств області вже уклали договори з «Нафтогазом» на постачання газу на цей опалювальний сезон, – повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.  

Заступник голови Рівнеснької ОДА Ігор Тимошенко

Тарифи на тепло в облдержадміністрації поки не озвучують. Однак Ігор Тимошенко зауважив, що встановлення тарифів це – повноваження виключно органів місцевого самоврядування. І нині  вони працюють з теплопостачальними підприємствами для того, аби успішно розпочати опалювальний сезон та сформувати тарифи.

Позиція керівництва держави та обласної державної адміністрації – у тому, щоб цього сезону не підіймати тариф. Для цього потрібно встановити фіксовані ціни на енергоносії та забезпечити  відшкодування різниці у тарифах. Над чим ми й працюємо, – зауважив посадовець.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень