Виробництво вугілля налагодили в арештованих бочках (ФОТО) 

Днями поліція виявила два схожих факти

Поліція  в урочищі «Брич» неподалік села Михалин колишнього Березнівського району виявила дві металеві місткості об’ємом по 20 кубів, переобладнані для випалювання деревного вугілля. Крім того, поруч знаходилося близько 20 метрів кубічних деревини різних порід, підготовленої до випалювання, та 130 мішків готового вугілля.  

Як з’ясували слідчі під час огляду місця події, відповідно до ухвали суду від 20 липня цьогоріч майно перебуває під арештом. 

Відтак за фактом незаконних дій з майном, на яке накладено арешт, здійснене особою, якій це майно ввірено, розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 388 КК України.  

А інший офіцер поблизу села Миляч неподалік Дубровиці виявив п’ять бочок для випалювання вугілля, а поблизу — 20 кубів деревини та 70 мішків випаленого вугілля.  

У рамках розпочатого кримінального провадження за фактом безгосподарського використання земель за частиною 1 статті 254 КК України поліцейські проводять перевірку 

Слідчі дії за обома фактами тривають. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень