Випадковість? Під час пошуків у лісі поблизу місця замаху на Шефіра знайшли труп (ФОТО)

Це зниклий кілька місяців тому велосипедист

Українські силовики виявили повішеного хлопця в лісі поблизу місця, де було скоєно замах на помічника президента Сергія Шефіра. Зазначається, що труп не має відношення до розслідування цієї справи.

Попередньо, це зниклий кілька місяців тому велосипедист. Про знахідку з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє УНН.

Як відомо, у лісі під Києвом правоохоронці нині проводять слідчі дії в справі про замах на Шефіра. Вони прочісують територію між населеними пунктами Кременище та Ходосівка.

Під час цього розкрили інший злочин – знайшли повішеного хлопця, який зник декілька місяців тому, – зазначив співрозмовник.

Він уточнив, що в цій справі призначено судово-медичну експертизу. Поки розглядаються кілька версій загибелі хлопця – самогубство і насильницька смерть.

Нагадаємо: замах на помічника президента трапився вранці 22 вересня під Києвом. Невідомий випустив більш ніж десять куль по автомобілю із Сергієм Шефіром. Кілька з них влучило у водія – Олександра Іванька.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень