Випадатиме сніг та вдарять морози: Синоптики назвали дату похолодання

Коли різко похолодає

Фото з мережі
Фото з мережі

Листопад порадує українців теплом лише на початку місяця, а далі очікуються морози та сніг.

В першій декаді листопада слід очікувати плавного переходу від ранньої та зрілої осені в пізню, повідомив народний синоптик Володимир Деркач:

Приблизно з середини цього періоду прийде похолодання, дощ, іноді з переходом в мокрий сніг. Температура знизиться, особливо вночі. Більш того, це зниження температури займе і початок другої декади, –  зауважив синоптик і розповів, продовжив синоптик і попередив, що погода і природа проведуть репетицію холоду і перехід в зиму.

В середині листопада очікується ще кілька теплих днів, а істотне зниження температури повітря буде в останню декаду місяця. Більш того, в деяких регіонах можливі морози.

Після цього опади посиляться, в основному у вигляді снігу або мокрого снігу, в залежності від місця проживання, – розповів Володимир Деркач.

За прогнозом сайту Мeteoprog, з 1 по 10 листопада температура буде +8...+12 градусів вдень, а вночі – +2...+6.

З 11 листопада температура почне поступово падати, а вже 14-23 листопада температура вночі становитиме -2...+3 градуси. Морози вдарять 24 листопада, а вдень температура повітря не перевищуватиме +6 градусів.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень