Вину визнав, але сказав, що краще сяде до в'язниці, ніж мобілізується: як відреагував суд

Чоловік раніше воював на Донецькому напрямку

У Черкаській області до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації.

Про це йдеться у вироку Лисянського районного суду Черкаської області.

За даними суду, чоловіка визнали придатним до мобілізації. У травні 2024 року йому дали «бойову повістку», проте він ухилився від призову.

На суді чоловік провину визнав. У матеріалах суду вказано, що житель Черкащини пояснив, що не прибув на визначений час і дату в отриманій ним повістці до ТЦК, оскільки не бажає бути військовослужбовцем.

Зокрема, вказує на те, що має матір похилого віку, а також те, що мав бойовий досвід на Донецькому напрямку у 2015-2019 роках у період дії в Україні особливого стану, тому не бажає більше брати участі в бойових діях.

 

Розуміє свою відповідальність і вважає, що для нього буде краще відбути покарання в місцях позбавлення волі.

Суд проаналізував матеріали справи та визнав чоловіка винним за статтею 336 ККУ і засудив його до 3 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень