Вінничанин під кайфом побив поліцейського в Рівному

Та пошкодив автомобіль

Сьогодні о 03:40 ночі екіпаж патрульної поліції на вулиці Соборній у Рівному зупинив автомобіль «Daewoo Lanos», в якого не працювали задні габаритні ліхтарі. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини.

За кермом транспортного засобу перебував 31-річний уродженець Вінниці, який наразі мешкає у Рівному. Під час оформлення адміністративних матеріалів кермувальник поводився агресивно, лаявся, шарпав за формений одяг працівника поліції.

 

Під час його затримання 31-річний чоловік наніс тілесні ушкодження 31-річному лейтенанту поліції та механічні пошкодження задніх дверей службового автомобіля «Toyota Prius». Та все ж патрульним вдалося втихомирити порушника, на нього надягнули кайданки та доставили до Рівненського відділку поліції. 

Чоловіка помістили до СІЗО. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру в умисному нанесенні тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу.

Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі строком на п’ять років або позбавлення волі на той самий строк. 

За зовнішніми ознаками водій «Daewoo Lanos» перебував у стані наркотичного сп’яніння, для визначення якого у нього відібрали біологічні зразки. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень