Винних так і не покарано: сім'я вбитої українки судиться з голлівудським актором

Розслідування смерті операторки ведеться досі

Актор і продюсер стрічки Алек Болдуїн
Актор і продюсер стрічки Алек Болдуїн

Сім'я українки Галини Гатчинс, вбитої на зйомках фільму «Іржа», подала до суду на Алека Болдуїна та всю знімальну групу. 

Нагадаємо, на зйомках фільму «Rust» Алек Болдуїн вистрілив із реквізитної зброї. Він застрелив операторку – українку Галину Гатчінс і важко поранив режисера Джоела Соузу. Це трапилось у жовтні 2021 року. Після інциденту з'ясувалося, що реквізитний пістолет був заряджений бойовими патронами.

Раніше рідні загиблої стверджували, що вони не вважають Алека Болдуїна винним у тому, що трапилося, адже він не займався підготовкою реквізиту. 

Проте розслідування так ні до чого не прийшло, і близькі загиблої вирішили прискорити перебіг подій. Вони подали в суд на актора та продюсера Алека Болдуїна та інших творців картини.

- Відповідач Болдуїн та інші відповідачі у цій справі не виконали стандартні для галузі перевірки безпеки та не дотримувалися основних правил безпеки при використанні цієї зброї для створення фільму «Іржа», що мало фатальні наслідки, — йдеться в офіційній заяві.

Джерело: Tochka

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень